Välkommen till Västhandel!

Specialisten på startmotorer, generatorer, tändstift, glödstift, filter, torkarblad, torkarmotorer, tändspolar, kupéfläktar och kupéfilter.

Västhandel är ett välrenommerat svenskt grossistföretag med inriktning på framför allt startmotorer och generatorer till samtliga på marknaden förekommande fordon. Vi har reservdelar till personbilar, lastbilar, bussar och truckar, men vi har även många reservdelar till trädgårdsmaskiner, gräsklippare och båtmotorer. Vi har varit i branschen i över 45 år och har under dessa år utvecklat den specialistkompetens, som företaget idag är känt för. Vi för en rad kända märken, samt vårt egna varumärke VH Electric. Vi säljer även reservdelar till startmotorer och generatorer för dig, som vill renovera själv.

trädgårdsmaskiner, gräsklippare

Lastbilar

Till lastbilar och tunga fordon har vi ett stort sortiment av startmotorer och generatorer, glödstift, spridare, torkarmotorer, olje- och luftfilter etc.

Bussar

Till bussar har vi startmotorer och generatorer, glödstift, spridare, olje- och luftfilter och torkarblad. Vi kan även skaffa fram andra delar.

Personbilar

Till personbilar har vi förutom startmotorer och generatorer även tändstift, tändspolar, torkarblad, kupéfläktar och kupéfilter, blinkersspakar samt LED och glödlampor.

Renovering

Hos oss kan du även beställa enskilda komponenter som till exempel kol och lager till generatorer och startmotorer, bra att veta om du vill renovera själv.

Våra varumärken: