Äventyr i skogen

By 04-december-2007Okategoriserad

Med lera upp till knäna

Trollhättans Novemberkåsa var rekordtuff – bara 20 av de 180 anmälda förarna kom i mål. Värst var det på den 14:e specialsträckan i skogarna runt Gunnarsbo, där de flesta satt fast ute i skogen, oförmögna att ta sig därifrån, vilket ledde till att den sträckan ströks. Joakim Ljunggren, Karlskoga, vann årets Novemberkåsa. Hemmasonen Andreas Toresson blev tvåa, sex och en halv minut efter Ljunggren. På tredje plats kom Anders Eriksson, som vunnit kåsan tre gånger

overall male sexual dysfunction. Erectile dysfunction is a verySexual counseling and education (sex therapy, psychosexual cialis.

. Scuderia Stallbacka var delsponsor av evenemanget och hade förberett ett äventyr i bästa Robinson-stil, med Land Rover, Honda-fyrhjuling, facklor och lägereld. Scuderia-gänget på 35 pers, som samlades i ett stort tält på specialsträcka 3 i Åsaka-skogen, stortrivdes med Bullens pilsnerkorv, glögg och andra värmande drycker. Alla var utrustade med pannlampor, välutrustad ryggsäck (tack Anders!) och halkade förnöjsamt omkring bland stockar och stubbar medan enduromotorcyklarna schwishade förbi så att leran sprutade upp mot grantopparna.
Totalt beräknades det ha kommit ca 10.000 åskådare, det åktes drygt 30 mil i skogen per förare (av de som kom i mål…), 25 kilometer avspärrningar hade satts upp och en särskild bro på 60 meter hade byggts över ett känsligt markområde. TTELAs reporter hade träffat på ett glatt gäng ute i skogen vid Åsaka som hade Bullens pilsnerkorv och Lapin Kulta i handen. Undrar vilka det var…?
Ett särskilt stort tack vill vi rikta till Trollhätteföretaget Evenemangslösningar som hjälpt oss med tält och AVIS Trollhättan som hjälpt oss med bussar och hyrbilar, samt Stig Östberg på Jutegården som välvilligt ställt upp med mark, fyrhjuling och massor av andra nödvändiga prylar.

https://www.novemberkasan.se/