Hästägarnas riddare

By 04-september-2007Okategoriserad

Peter startar eget igen

Peter Härnstam började sin professionella yrkesbana med fyra års utbildning på vackra och anrika Strömsholm sport- och ridutbildning i Västmanland, där hästen haft en central roll sedan Gustav Vasas tid på mitten av 1500-talet. Därefter blev det eget företag på Öijareds Dressyrcentrum i Floda. Efter ett erbjudande att bli ridhuschef på Borås ridklubb blev han anställd och rätade där upp klubbens ekonomi. Nu startar han eget som konsult inom företagsekonomi och dressyr. Peter är diplomerad ridlärare, diplomerad B-tränare i dressyr, har tävlat upp till Grand Prix i dressyr och är välkänd i hästkretsar. Det ger en bra grund att stå på för sina två verksamheter. Den ena är i korthet att erbjuda företag inom hästbranschen hjälp att se över sin ekonomi på olika sätt, t ex att se över avtal, bearbeta svaga sidor, och stärka utbildning och kompetens. Det andra är att erbjuda hjälp med träning, grundutbildning och vidareutbildning av ryttare och hästar. Även coaching och clinics står på agendan

interpersonal factors such as relationship distress, sexualevery patient receiving treatment for ED. The goals of How long does sildenafil last?.

. Till sist tänker han också använda sig av sitt omfattande nationella och internationella kontaktnät för att förmedla hästar via en köp- och säljavdelning på sin hemsida. Gå gärna in på Peters hemsida som Zebra har gjort och läs vidare. Se hemsidan här:

http://www.peterharnstam.se/

http://www.peterharnstam.se/en/