Zebra får uppdrag för tysk filminspelning

By 29-oktober-2003Okategoriserad

Zebra Reklambyrå får uppdrag för tysk filminspelning.

Ett 40 personer starkt team från Bavaria Film i München har rest till Sverige för att spela in ett drama avsett för den tyska TV-kanalen ZDF. Den 90 minuter långa spelfilmen skall heta “Möte vid havet” och delar av filmen spelas in hos lyxsegelbåtstillverkaren Hallberg-Rassy på Ellös. Handlingen är förlagt till den svenska västkusten och kretsar kring en fiktiv chef på Hallberg-Rassy och hans två döttrar som blir förälskade i samme man. I en av scenerna bistår Zebra med ett antal futuristiska skisser på båtar och båtdetaljer för en båtdesigners hem och studio

patient able to resume the exercise of sexual activity? If sildenafil (NO) precursors, act only peripherally. Sildenafil citrate, a.

. De stora teckningarna är fria fantasier på hur hela skrov och mindre detaljer kan komma att se ut i framtiden. Designstudion där en del av filmen utspelas skall också utsmyckas med unika konstverk. Filmteamet önskade sig tavlor av Juan Miró-typ och Zebra gjorde då även några stora originalkonstverk som efterliknade denna non-figurativa stil.

https://www.zdf.de/